Δωρεάν παροχές

Η κατανόηση ότι η μάχη με τον καρκίνο είναι μία πολυδάπανη διαδικασία, έχουμε στόχο την οικονομική ανακούφιση των ασθενών και των φροντιστών τους, παρέχοντας τα εξής:

Υποστηρικτικός Εξοπλισμός:
Στην προσπάθεια μας να κατευνάσουμε το στρες που προκαλούν οι παρενέργειες της νόσου σε εμφανισιακό κυρίως επίπεδο αλλά και σε πρακτικό, παρέχουμε δωρεάν:

 • Περούκες
 • Περπατούρες
 • Σιλικόνες μαστών

Στηριζόμενοι στο όραμα και τη φιλοσοφία μας ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ώστε να συμβάλουμε στην ψυχική ευεξία των ανθρώπων που νοσούν και των ανθρώπων που βγήκαν νικητές από τη νόσο, όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να προσφέρουν δωρεάν ένα από τα παραπάνω αντικείμενα ή να προσφέρουν μέρος από τα μαλλιά τους για να δημιουργηθούν περούκες, αφήστε μας τα στοιχεία σας και το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας για περαιτέρω διευκρινήσεις.

   

   

  Πρόγραμμα ‘‘Αγκαλιά της Ημέρας’’:
  Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες, σε ψυχοκοινωνικό επίπεδο, που έχει η διαδικασία αναμονής για την παραλαβή αποτελεσμάτων, την πραγματοποίηση του σχήματος θεραπείας, συμπεριλαμβανομένης και της νοσηλείας/παραμονής, δημιουργήσαμε το Πρόγραμμα «Αγκαλιά της Ημέρας».
  Η Κοινωνική Υπηρεσία του κέντρου μας παρέχει τη δυνατότητα ψυχοκοινωνικής στήριξης σε ενδονοσοκομειακό επίπεδο, σε όσους ασθενείς και συγγενείς το επιθυμούν. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε μέσω του site μας στην αντίστοιχη υπηρεσία που προσφέρουμε και επικοινωνήστε με το κέντρο μας για να γίνουμε συνοδοιπόροι σας στο ταξίδι αυτό.

  Ενημερωτικές Δράσεις:
  Όλα τα Προγράμματα Ενημέρωσης με στόχο την Πρόληψη μέσω ημερίδων και σεμιναρίων εφόσον αυτό ζητηθεί από κάποιον Φορέα και διεξαχθεί σε δικό σας χώρο, παρέχουμε τη δράση αυτή αφιλοκερδώς.

  Εκπαίδευση με στόχο την Επανένταξη των παιδιών – Εκμάθηση Αγγλικής Γλώσσας:
  Όταν ο καρκίνος χτυπά την πόρτα των παιδιών, στόχος μας, εκτός από την ψυχοκοινωνική τους στήριξη, είναι να τους δώσουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες.
  Προς τους μικρούς μας φίλους που είναι στη φάση αποθεραπείας και βγαίνουν νικητές όντας σε επίπεδο Κοινωνικής Επανένταξης παρέχουμε στο χώρο τους Δωρεάν μαθήματα αγγλικής γλώσσας από καθηγήτρια Αγγλικών.